Roos Nauta

Plezier, enthousiasme en persoonlijke aandacht

Roos Nauta, de drijvende kracht achter FysioWorks,  is in 2001 afgestudeerd als fysiotherapeut op de Hogeschool van Amsterdam. Vervolgens is zij werkzaam in een particuliere praktijk en daarnaast ook als fysiotherapeut bij verscheidene bedrijven op lokatie.
In 2005 richt zij FysioWorks op met als specialisatie nek-, schouder- en armklachten (RSI/CANS).
Met name de diepgaande kennis van de manuele technieken volgens Mulligan en de toepassing van FysioTape blijken op dat gebied bijzonder effectief te zijn. 
Door het volgen van de opleiding tot Arbeidsfysiotherapeut is FysioWorks bij bedrijven breed inzetbaar.

Roos Nauta is lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en van de Vereniging Bedrijfs- en arbeidsfysiotherapeuten.

Inmiddels bedient zij vanuit haar praktijk in Huizen én op lokatie een tevreden klantenkring in midden-Nederland en de Randstad

NVBFKNGF

Roos Nauta
Donderdag. Half twee. De normale dagelijkse hectiek. De bel aan de voordeur klinkt. Roos. De bedrijfsfysio. Even staat de tijd stil.. Gesprekken verstommen.. Verstrakte gezichten ontspannen en geen telefoon durft zelfs nog te rinkelen. Een bedrijf ondergaat een metamorfose. De massage in het vooruitzicht relativeert elke jacht op klanten en omzet. Een half uur van perfecte begeleiding en pure ontspanning is ieder zijn deel. Fysio Roos brengt een half uur geluk.